Ons bedrijf

Timmers Holland B.V. is een familiebedrijf dat al 30 jaar staat voor kennis, kwaliteit en service op het gebied van machines voor de betonbouw, betonverdichting en afwerking van betonvloeren. Wij werken enkel samen met leveranciers die deze doelstelling onderstrepen en de beste kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

In ons bedrijfspand op Industrieterrein De Amert in Veghel beschikken wij over showroom, magazijn en werkplaats. De showroom maakt het mogelijk gedegen advies visueel toe te lichten. Vanuit het magazijn leveren we ruim 2.000 artikelen direct uit voorraad. En in de ruime werkplaats zijn onze monteurs elke dag bezig met service en reparatie. Vanuit onze specialistische kennis verzorgen wij optimaal advies en eventueel maatwerk.

We voeren betonvlindermachines van diverse gerenomeerde merken en kunnen een zeer groot scala aan vlindermachines direct uit voorraad leveren.

Sinds 2008 is Timmers Holland B.V. exclusief importeur van ENAR producten. Deze Spaanse producent van betontrilnaalden, handstoktrilnaalden, afwerkspanen en trilplaten heeft een grote reputatie in de wereld van beton. Verder levert Timmers Holland B.V. exclusief Magicscreed trilbalken en diverse artikelen van andere topmerken zoals Bartell vlindermachine onderdelen, Barikell, STOW. Ook voor een trilbalk, trilnaald, afwerkspaan, drijfrei, kantenafwerkings machine, afwerkspanen, machines voor de bewerking van epoxy vloeren, zand/cementvloeren en troffelvloeren bent u bij ons aan het juiste adres. En dan mogen we ons assortiment bouwverlichting niet vergeten.

U bent bij one-stop-shop Timmers Holland B.V. aan het juiste adres voor al uw vragen, aankopen en onderhoud!